Hvad betyder de forskellige leveringsmetoder?

Afhentning
Afhentning betyder, at vi sender dine varer via det almene postvæsen, og at din pakke kan hentes på dit nærmeste posthus/afhentningssted. Når pakken er ankommet til bestemmelsesstedet, sendes en SMS til dig om, at din pakke er klar til afhentning. Hvis du ikke har opgivet et mobilnummer får du i stedet et brev, som indeholder referencenummer og anvisninger om hvor din pakke kan afhentes.

Levering til Døren
Levering til Døren betyder, at dine varer leveres direkte hjem til adressen, som du angav da du foretog din bestilling. Er du ikke hjemme når din ordre ankommer, vil postbuddet efterlade en besked om, hvor din pakke kan afhentes. Vær i disse tilfælde opmærksom på, at postvæsenet kan kræve, at du viser gyldig billedidentifikation ved afhentning.

Pallegods
Pallegods betyder, at vi sender dine varer via DPD, og at din pakke kan hentes på dit nærmeste posthus/postkontor eller til døren; dette afhænger af postvæsenet i dit lokalområde. Pallegods har altid en fragtomkostning på 79 kroner pr. leverance (undtagen ved bestilling for 1000 kr. eller mere som er gratis). Denne fragtmetode er den eneste mulighed ved bestilling af en vare, der vejer 20 kg eller mere.
Jollyrooms kundeservice Rapporter upassende indhold

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.